sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Näin sitä aika vaan menee. Hurahtamalla ohi! Viimeisestä päivityksestä onkin aikaa jo luvattoman paljon, nyt on aika ottaa taas itseään niskasta kiinni ja jatkaa.

Kaikenlaista on tullut tehtyä, milloin järkevää milloin järjetöntä. Kaikki on silti pitänyt tehdä, that´s life, sanois joku! Jokaiselle varmaan on käynyt niin, että joku asia mikä on ollut ns. "pinnalla" onkin yhtäkkiä muodostunut työlääksi ja unohtunut hetkeksi. Näin kävi allekirjoittaneelle. Tuli väkerrettyä kaikenlaista käsillä hurjan pitkät ajat. Sitte tuli stoppi vähäksi aikaa. Ei täydellinen stoppi, pikku paussi vaan. Onneksi siitä selvittiin, ja nyt taas menään uudella innolla ja uusilla materiaaleilla kohti syksyä!!

Ihana kesä on takana. Loma oli todellista hermolomaa metsän keskellä, järven rannalla, yksin ja rakkaitten ihmisten keskellä. Miten milloinkin. Helteiden jälkeen tuntui helpottavalta kun sateet alkoivat, kaipaahan sitä ihminen toki auringonpaistetta mutta liika on pohjoismaalaiselle liikaa. Vähempikin riittäis. Siis tervetuloa syksy ja ihanat syksyn värit!

Kuvia omista tekemisistäni tipahtelee pikkuhiljaa. Varautukaa ystävät! Tästä se taas lähtee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti