keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kaikenlaisia kausia.......

on ollut meneillään! Milloin massakausi (HAH! Ei MITÄÄN tekemistä urheilun kanssa!),kutomiskausi, virkkauskausi, quillingkausi, soutachekausi ja siemenhelmikausi. Joskus on iskenyt myös masennuskausi, kun aika ei tunnu riittävän millään kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Joku on pakko jättää välillä "huilaamaan", tällähetkellä se huilausvuorossa oleva tuntuu olevan massakausi. Massat lojuu kaapissa odottaen taas inspiksen iskua. Ja sitte on peli menetetty.

Tämän päivän olen tosissani käyttänyt kuvaamiseen. Omien tekemisieni. Kun vaan joku opettaisi kuvaamaan kunnolla, nyt se oli lähinnä räpsimistä sinne tänne, kunhan saan kaiken mahtumaan kuvaan niin hyvä se on! Pitäis varmaan sekin taito opetella. Kaikkea en millään ehtinyt kuvata, lähinnä korupuolelle meni sekin sessio. Kaikki muu odottakoon päivää parempaa.

Hampaan lisäksi poden alkavaa flunssaa. Aamulla nokka tukkeessa ja hutera olo, kyllä se tästä, hunajata vaan kehiin niin tauti lähtee.

Ja sitte niihin kuviin.......

Nämä kuuluvat selkeästi tällähetkellä vallalla olevaan soutache kauteen! Päässä soi monta ideaa mitä odottavat toteutumistaan. Ihana syksy kun toit tullessasi taas tämän käsillätekemisen hulluuden!







Ekat onnistuneet korviin!! Soutachenauhaa tietysti, mitälie helmiä laatkon pohjalta ja abalonesimpukka pisarat. Tykkään, tykkään.















Olipa kerran....korukauppa josta ostin kiinalaisen jaderiipuksen, ihan vaan sentakia että tykkäsin sen väreistä. Tarina jatkuu Intiassa josta ostin balihopeisia helmiä, ihan vaan sen takia että ne näyttivät ihanilta. Vihreät vuorijade helmet tilasin kauan sitten netistä, ihan vaan sen takia että niillä oli kiva nimi "mountain jade". Ja nyt ne kaikki ovat sulassa suvussa korvissa, kaulalla ja ranteessa. Sen pituinen se.







Miniälle kaulaan opaliittia, swaroja ja onyxiä.















Opaliitti näyttää auringonvalossa hunajan väriseltä, läpikuultavalta. Muuten sen värinä on maidonvalkoinen.

















Kieputtelua! Tässä kohtaa taas sitä käämikuparia. Ja tietysti turkooseja lasihelmiä!












Hopealangasta ranteeseen ketju, on tällä mallilla nimikin - en vaan muista mikä! Hankalin ja ehkä kaikkein eniten aikaa vievä osuus oli lenkkien sahaaminen. Hermo, sormet ja kärsivällisyys olivat kovilla. Selvisin voittajana!









Intialaisia ametistihelmiä, eivät tasalaatuisia mutta käyvät kyllä mulle, ja hopealankaa.











Tämän ketjun ohjeen kanssa taistelin tosi pitkään kunnes keksin oman tavan tehdä se!!











Siemenhelmikausi pilkotaan pienempiin osiin ja saadaan tulokseksi intiaanikausi!











Joka jatkui........












...ja jatkui. Päättyäkseen joskus......tai ei päättyäkseen, huilaamaan pistin hetkeksi!













Kausia luetellessa jäi yksi kokonaan unholaan, nimittäin klipsukausi!





Tässä viimeisin valmistunut. Lankana on kirpparilta ostamani (4€) hervottoman kokoinen rulla jotain tekokuitu loimilankaa. Lanka on vahvaa, en saanut sitä vetämällä poikki, ja hiukan vahamaisen tuntuista. Hankala virkata, mutta siinä se nyt sitten kuitenkin on.


Nyt saa riittää tältä erää. Täytyy valmistautua työ yöhön lähtöön. Öisin on mukava tehdä töitä, ehtii fiilistellä mitä seuraavaksi tekis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti