perjantai 19. syyskuuta 2014

Maailma mallillaan!

Loistavasti nukutun yön jälkeen on aamukahvilla helppo hymyillä. Syitä helppoon hymyyn löytyy kyllä muualtakin. Ajattelen tässä 19 vuotta sitten ollutta päivää! Sairaalassa sitä hikoiltiin ja tuskailtiin nuorimmaisen syntymää, ONNEA TIINA! Pahnanpohjimmainen oli sittenkin tyttö, kolmen pojan jälkeen.

Ihana syksy saa meikäläisen pään suhisemaan ideoita, vihko johon ideat kirjoitan tai piirrän, täyttyy nopeasti. Suurin osa jää tekemättä mutta löytyy sieltä toteuttamiskelpoisiakin! Eilinen oli hyvä esimerkki. Kääntelin sivuja ja löysin jonain vuonna suunnittelemani ajatuksen peltirasian päällystämisestä fimo massalla. Tuumasta toimeen ja tekaisin pikapikaa tuttavalleni sätkien (hyi, hyi!) säilytys laatikon. Aika kiva tuli ja tuttava oli tyytyväinen, tyyliin "voih!! Tätä kehtaa jo säilyttää pöydälläkin!" Ja siitä se ajatus kiepsahti taas massatöihin!! Kunhan ei vaan kävis taas hassusti!


Laatikosta löysin, kelmuihin käärittynä, valmiin massa "levyn". Onneksi tulee säästeltyä kaikenlaista niin voi inspiksen isketyä käydä heti toimeen. Nyt sormet syyhyää tehdä lisää. Puolivalmiita töitä, ei massa-, on kuitenkin pöydällä kaksikin kappaletta joten,....malta mielesi nainen!!! Ensin vanhat valmiiksi ja sitten vasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti