torstai 22. joulukuuta 2011

Aaton aattoa !!

Huomenna olis sitten se odotettu jouluaatto. Huushollia on siivottu hiki päässä (!), kaupoissa käyntiä olen välttänyt viimeiseen asti, piparit otin vastaan Miljalta eilen illalla (enkä malttais odottaa niiden syöntiä huomiseen), pakettejakin on tullut sekä postissa että kädestä käteen. Mitäs sitä vielä odottais? Rauhallista joulua tietysti. Koko joulu menee työpaikalla, oma toive, joten rauhasta en voi oikeastaan puhua. Olis kiva vaan olla möllöttää,
kuunnella joululauluja ja katsella lastenohjelmia. No, ehkä ensi jouluna sitten.

Siivosin kaikki käsillätekemisen merkit pois, ja nyt tuntuu että kunhan arki saa, levitän ne taas jokapaikkaan uudelleen. Huovutusneula on ollut ahkerassa käytössä, ja villat tietty, ne kun ei vie paljon tilaa ja ne voi sulloa kiireessä vaikka kassiin jos tarvetta ilmenee (eli jos jou sattuu tulemaan vieraisille). Huopa palleroita alkaa olla jo pieni muovipussillinen, joulun jälkeen tod.näk. iso pussillinen, ja siitä on jo päässä selkeä visio niistä teen. Milja kävi Villen kanssa eilen illalla ja huokaili niiden perään. Katellaan rauhassa josko vaikka yhdistettäis voimat Miljan kanssa ja .....rakennetaan jotain huimaa!!

Annoin tuossa jokuaika sitten Miljalle kaikki langat mitkä omistin + puikot ja virkkuukoukut, ja nyt sain jouluksi itselleni Miljan tekemän torkkupeiton! Pahus kun en omista kameraa millä saisin siitä kuvan tähän! Se on ihana. Väriä on yllinkyllin ja siitähän  minä tykkään! Kiitos ja kumarrus! Tuon alla otan päikkäreitä mielelläni ja näen mukavia, ennennäkemättömiä unia.

Siirrän edelleen kauppoihin lähtöä! Nyt se on vaan niin etten voi sitä enempää siirtää, toivon että muut ihmiset kuitenkin vielä nukkuu, tai ainakin ovat vasta aamukahvilla, jotta saan ilman tungosta ja kiukkuisia ihmisiä tehdä viimeiset ostokset! Ja sen jälkeen töihin.


Näiden "jouluruusujen" myötä toivottelen kaikille:
HYVÄÄ JOULUA !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti