perjantai 6. maaliskuuta 2015

No nyt se maalaa!

Just just! Maalaa, maalaa. Kirjoituspöytä sai luvan pilkkoutua kappaleiksi, ja nyt se on jo toisen värinen. Olohuone on täynnä maalattuja osia ja sanomalethtiä, taitaa siellä olla myös halkaistu jätesäkki lattioita suojaamassa. Koko huusholli hasee maalilta ja lakalta. Oli pakko tänään pitää parvekkeen ovea auki jotta suurimmat käryt sai ulos. Painelin siksi aikaa kauppaan. Ja tietysti yksi väri  loppui kesken! Pakko huomenna mennä kaupunkiin ostamaan lisää. En viittis millään lähteä, en sitte millään.
 Huomenna edessä pöydän rungon loppuun maalaus, laatikoiden ja ovien lakkaus, vetimien - siis nuppien, uudelleen suunnittelu - ja teko. Eiköhän sitä siinä yhdeksi päiväksi jo olekkin!

Kirjoituspöydän kappaleita maalattuna sikinsokin.
Miks minä oon sellanen että kaikki pitäis olla valmiina heti!? Ei millään malttais odottaa maalien kuivumista.








Maalien kuivumista odotellessa piirtelin laatikoiden etuosat ja kaappien ovet. En löytänyt mistään mieleistä paperia tai kangasta millä olisin nuo tehnyt. Kolme iltaa siinä meni mutta tulokseen olen kyllä tyytyväinen. Nyt vielä lakkaus ja vetimet paikalleen ja avot!

Väreistä tykkään kovasti. Ihanaa pistää vierekkäin vaikkapa kirkkaan punanen ja vihreä, vastavärit, sopivat yhteen jos ovat määrätyn sävysiä.

HUUUU! Pinkkiä, tai no, vaaleanpunaista mielummin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti