tiistai 24. maaliskuuta 2015

Epätoivo iski...


 ...eilen kun koetin kirjautua blogiin. "Suojatun yhteyden muodostaminen ei onnistu...". Miten niin ei onnistu? Miten niin suojatun? Onks mun koneessa vika vai? Kerrankin  kun olin valmiiks miettiny mitä kirjoitan. EI ONNISTU?? MITEN NIIN? Tänäänkin vielä aamupäivällä sama juttu. Onneks siitä selvittiin ja nyt voi taas päivitellä blogiaan.

Loma alkaa olla lopullaan ja nyt tietty iski kevät flunssa, silmät on kipeät, nokka vuotaa ku viimistä päivää, päätä särkee ja kuumettakin on omiks tarpeiks. Kattelen vielä huomiseen, josko sit hakis lääkäritätiltä jotain troppia. Tai setältä.

Mitäkö tehny täs parin päivän aikana? Lähinnä on menny oleskelun puolelle. Kaikenlainen harrastaminen on vieny minut taas mennessään tukka putkella. Koneelta kattelen kaikenlaista mitä tekis mieli tehdä. Kaikkea tekee mieli kokeilla, olis vaan aikaa. Sohvan nurkassa on puuvillalangat levällään, telkkaria katellessa teen siinä käsitöitä. Työpöydällä helottaa kaikenväristä massaa ja puolivalmiita töitä. Pää suunnittelee tiuhaan tahtiin parveketta kesäkuntoon. Pääsiäisruohot kylvin tänään, ohraa se kylläki oli eikä ruohoo. Pupuja pitäs huovuttaa vielä muutama ennen pääsiäistä. No, onhan se pääsiäinen ens vuonnakin!

Innostuin tässä yhtenä iltana muistelemaan Intian reissujani ja niiden tuloksena syntyi Ganesh. Tässä kuvassa hän on juuri uuniin menossa yllään pronssin värinen "puuteri"väri. Minusta tuo kyllä näyttää enemmänkin kullalta, liekö syynä se että alla on ruskea massa.





Tässä sama tapaus uunista tulleena, hiottuna ja lakattuna. Hioin suurimmat värit pois niin että sain aikaan vanhahtavan pinnan. Tiedä sitte onnistuinko, jokseenkin olen kyllä tyyyväinen.

Helmiäkin on taas tullut väkerettyä, seuraava projekti ois saada niistä aikaan kaulakoruja, ennenkun niitä on taas miljoona! Tekniikka on mulle uusi. Tai no, olen sitä joskus muutama vuosi sitten koettanut mutta huonolla toloksella. Nyt tuntui että se oli kuitenkin ihan simppeli homma.

Taidan nyt kaivautua peittojen alla jotta pääsen huomenna jalkeille. Troppia huuleen ja maate!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti