sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Matkailu avartaa!

Viikon lomareissun jälkeen on mieli hieman haikea. Lomaa olisi voinut jatkaa, valitettavasti se ei tälläkertaa onnistunut. Matkakohteena oli jo neljättä kertaa Intia ja siellä Goa. Matkaseurana kolme nuorta (poika ja kaksi tyttöä), kaksi omaa ja yksi "melkein oma". Omani olivat jo kerran aikaisemmin Goalla käyneet, mutta tämä "melkein oma" oli mukana ensimmäistä kertaa. Hiukan jännitin miten hän Intian kokee, mielestäni Intia on maa josta joko tykkää hullunlailla (niinkuin minä) tai sitten ei tykkää ollenkaan, välimuotoa ei ole. Turhaan jännitin, nyt maailmassa on yksi Intiasta hullaantunut lisää. Uutta matkaa nuoret suunnittelivat jo paikan päällä. Aikataulukin taisi jo tulla selväksi! Nyt vaan rahaa säästämään!!


Kuvia tuli otettua kahdella kameralla kaikenkaikkiaan noin 700! Tytöt kuvasivat kilpaa kaikenmaailman kulkukoiria "kun ne on niin sööttejä", ja poika "taidekuvia" siskostaan ja tyttöystävästään, sekä Fanta-pulloista ja Kinfisher vesipulloista! Taivaan kiitos niitä voi poistella!! Nyt voi vaan sanoa "Näkemiin Goa! Vuoden päästä tavataan!" I hope!!

Sen lisäksi, että olen korviani myöden rakastunut Intiaan, elämistäni häiritsee kaikenlainen hulluus. Milloin hullaannun kirjoittamaan vihko tolkulla kaikenlaisia juttuja, milloin kudon hullunlailla. Viimeiset vuodet olen väkertänyt koruja. Koruilu alkoi ostamistani riemunkirjavista lasi- ja puolijalokivihelmistä, muutama vuosi sitten "löysin" polymerimassan! Nyt väkertelen helmeni itse ja kokoan niistä mieleisiäni kaula- ja rannekoruja. Settiin kuuluu tietysti myös korvakoruja. Massa on aivan ihana materiaali, sekoittelemalla eri värejä saa aikaan mitä mielikuvituksellisimpia kuvioita ja uusia värejä. Vielä kun mukaan heittää muutamia kivihelmiä on lopputulos, ainakin omasta mielestäni, vaivan arvoinen. Intian matkalta tarttui mukaan mm. labradoriitti- ja ametistihelmiä, ai niin ja tietysti jo muutaman edellisen kerran kuolaamiani hopeisia tiibetin helmiä sekä nepalilaisia meripihkahelmiä.

Tässä kaulakorussa on käytetty polymerimassaa ja pieniä hematiitti siemenhelmiä.  Alla oleva on kokonaan massaa, välissä pienet puiset välihelmet.



2 kommenttia:

  1. Ensimmäiset eurot ja rupiat kilisee jo säästönorsun pohjalla seuraavaa reissua varten! :)

    VastaaPoista
  2. Samoin! Imuroin eilen ja sohvan takaa löysin.......2€ !! Löytäjä saa pitää!

    VastaaPoista