maanantai 14. marraskuuta 2011

Laiskan päivän viettoa!

Pimeää, synkkää, harmaata! Ei tehnyt aamulla mieli nousta sängystä ollenkaan. Vedin peittoa tiukemmin ympärilleni ja koetin nipistää silmät väkisin kiinni! HAH! Uni ei enää tullut. Päätin viettää päivän etten tekisi mitään järjellistä. Onnistuin!

Kaikenkaikkiaan päivä on siis mennyt mukavasti. Olen löhöillyt luvallisesti, annoin itse itselleni luvan, ja ihmetellyt miten sitä ihminen pystyy elämään, kun ei valoa ulkona ole ollenkaan. Aamulla näytti hyvältä, aurinko nousi kauniina pilvien takaa mutta sitten se hävisi! Mihin se meni??

Helmieni kanssa olen kyllä temppuillut taas, normaalia mulle, ja nyt niitä on sohvalla levällään riemunkirjava joukko. Johtuneeko Intian matkasta, vai mistä, mutta nyt on meneillään turkoosi,korallinpunainen, meripihkan keltainen ja hopeinen vaihe! Piristää kummasti muuten niin synkkää päivää kun levittelee kauniita värejä eteensä.

Tästä kuulin kommentteja: Primitiivistä, banaaneja, "ai ku kiva ahrikkalainen". No, massa "banaaneja" ja puuta. Syötäväksi kelpaamaton!

Edellisen Intian matkan jälkeisissä tunnelmissa tein tämän. Helmet massaa, välissä hopeoituja putkihelmiä sekä  Tiibetin markkinoilta ostamiani hopeisia helmihattuja ja suuri hopeinen helmi keskellä.

Ryökäle kun en osaa ottaa kuvia joissa värit olisivat oikein! Näistä helmistä tykkään kovasti. Väreinä violetti, musta, harmaa ja valkoinen. Välihelminä pyöreitä ametisti helmiä korviksissa pisaranmuotoiset ametistit. Helmet on liitetty ketjuksi hopealangalla.

Nyt nautin pimeästä illasta, nostan jalat pöydälle enkä vastaa puhelimeen! Jospa katsois jonkun sniif leffan! Ai, eihän sohvalle mahdu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti