keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Veivausta ja visioita!

Tästä se lähtee! Kevät. Ihanaa. Nyt se ei vielä missään muualla näy, eikä tunnu, kun korvien välissä. Kohinoita on! Edellistä juttua ei ehdi toteuttaa kun jo seuraavaa pitäisi päästä kokeilemaan! Tällasia nää mun keväät on olleet jo monta vuotta. Nyt olen ottanut tavaksi kirjoittaa, tai piirtää, ylös kaikki totauttamis kelpoiset ajatukset, välillä kaikkia ei edes pysty toteuttamaan meikäläisen taidoilla. Vihkossa alkaa olla jo vaikka mitä, innolla odottelen taas yhden vision loppuun saattamista että pääsen käsiksi seuraavaan.

 Ai että minkä vision? No, olen taas pitkästäaikaa pistänyt näppini hopealankaan ja sen kieputtamiseen. Kieputtaminen on ehkä väärä, ei virallinen, nimitys tekniikalle jolla olen viime viikot koruja vääntänyt. Ja niitä kieputus malleja on ne visiot joita öisinkin pamahtaa pieneen päähän!!

Kas tässä! Veivattu on niin vietävästi! Kuparilankaa, kahta eri paksuutta ja öljyn värisiä (HAH! en osaa paremmin kuvailla) pieniä siemenhelmiä. Koukut väänsin itse koska valmiita ei sillähetkellä ollut. Laitan paremmat kunhan käyn ostoksilla, ajatuksen kanssa!
Kuparilanka tuntuu kädessä jotenkin notkeammalta kuin hopealanka, tiedä sitten kuvittelenko vaan. Näitä on kiva tehdä ja vaan taivas on kattona!







Ja seuraavaksi alankin suunnitella sivujen uudistamista! Miljalla on niiin kadehdittavan hienot! Tulis vaan Ville ja Milja käymään että saataisiin taas yhdessä retostella aikaan saannoksillamme! VIIIIIILLLLEEEEE TUUUU AUUTTTAAAAN ÄÄÄÄIIIITTTIII !!!!



1 kommentti:

  1. Meiän täytyyki tulla vierailulle, ni saa Ville auttaa sua ja mä tuon taas jonkun neuleongelman ratkottavaks! Sun huopalapaset menee koneeseen vanhojentanssien jälkeen, tulen sitte tuomaan ne ainakin :)

    VastaaPoista